Anunț important taxa de salubrizare

ANUNȚ IMPORTANT

În baza HCL 95/165/2016 privind impozitele și taxele locale pentru anul 2017, taxa de speciala de salubrizare pentru locuitorii orașului Avrig și satelor apartinatoare este de 8 lei/persoana/luna.

Potrivit Regulamentului de instituire si administrare a taxei speciale de salubrizare in Judetul Sibiu, beneficiarii serviciului au obligatia depunerii  Declaratiei de impunere, data pe proprie raspundere. Declaratie de impunere cuprinde numarul de persoane precum si datele membrilor de familie/locatarilor care locuiesc la adresa mentionata, inclusiv cele ale persoanei care completeaza declaratia.

In cazul nedepunerii declaratiei pentru stabilirea cuantumului taxei de salubrizare, obligatia de plata se va stabili din oficiu in baza informatiilor existente in Registrul national de evidenta a populatiei, registrul agricol.

Declaratiile de impunere / declaratiile rectificative depuse dupa expirarea termenului stabilit, declaratiile incomplete si/sau neconforme cu datele reale se sanctioneaza in conditiile legii.

document2017-02-28-072108

 

Servicii online
Plătește
Servicii electronice
Sari la conținut