• 30 octombrie 2016
  • 9:00
  • Localitatea Bradu
“Doamne bine-am nimerit
Și cu cin’ m-am întâlnit.
Și petrecere Și joc
Cu tot satul la un loc!
Dragu-mi-i unde-am venit
Și de cin’ m-o omenit”
Se strâng comunitățile, se adună oamenii cu cântecele și jocurile satelor, cu straiele mândre și tradițiile moștenite, iși pun pe masă bucate alese și lucrături măiestrite și mai ales își pun sufletul în palme muncite, strop de lumină și caldură în întâmpinare de oameni buni și frumoși. Vă așteaptă să fiți printre oaspeții pentru care se strâng, vă așteaptă să vă bucurați împreună de darurile toamnei și ale Țării Oltului, de ceea ce cu dragoste au păstrat din moștenirile moșilor noștri.Daca doriti sa achizitionati/vindeti produse traditionale fabricate in Tara Oltului si sa descoperiti/prezentati specificul gastronomic de aici sau daca iubiti animalele si doriti sa participati la o expozitie de animale, haideti la Festivalul “Tara Oltului in produse si traditii”, duminica 30 octombrie 2016 incepand cu ora 11 , Bradu DN1. Nu vor lipsi mestesugurile traditionale si portul local, dar si muzica si voia buna!Festivalul „Tara Oltului in produse si traditii”, este o manifestare prin care se doreste realizarea unei mai bune promovari a produselor si traditiilor zonei, a unei mai bune valorificari a mestesugurilor, a unei mai bune promovari a portului, jocului si cantecului, dar si intarirea legaturilor dintre localitati si crearea de noi contacte.

Festivalul este organizat de Consiliul Local Avrig prin Primaria Avrig si Asociatia Crescatorilor de Animale Avrig .

Producatorii traditionali, mestesugarii, creatorii populari etc, din toate localitatile Tarii Oltului ce doresc sa participe si sa-si expuna produsele in cadrul acestei cunoscute manifestari, la standurile comunelor de provenienta ne pot scrie la adresa bibavrig@yahoo.com sau la nr de telefon 0748 120 970 / 0748 210 888pentru a afla detalii suplimentare si inscriere. Pentru comunitatile care expun organizatorii asigura mese, banci si corturi dupa posibilitati. Participarea gratuita!

Costumul popular este o cerinta minimala pentru cei care expun produse, standurile trebuie amenajate dupa specificul locului de unde provine comunitatea.

In cadrul festivalului, vor fi organizate diverse expozitii, precum si un spectacol folcloric, sustinut de ansambluri, grupuri si solisti din localitatile zonei Tara Oltului.

Cele mai reusite standuri si cele mai bine realizate produse vor fi premiate de catre Asociatia Crescatorilor de Animale Avrig.

Va asteptam cu drag!

tara-oltului-in-produse-si-traditii

 

MARIME FONT
CONTRAST