Anunț dezbatere publică Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al Orașului Avrig

Anunț dezbatere publică
Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al Orașului Avrig

În conformitate cu prevederile Legii 52/2003, republicată cu modificările și completările ulterioare, privind transparența decizională în administrația publică locală, aducem la cunoștința publică faptul că a fost elaborat Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al Orașului Avrig , care va fi prezentat public în data de 23 mai 2024, începând cu ora 10:00, la sediul Primăriei Orașului Avrig ,strada Gheorghe Lazăr , nr.10, Sala de ședințe. Pentru cetățenii care nu vor avea posibilitatea să participe fizic la dezbatere, în data de 23 mai vom transmite la solicitare și un link de conectare pentru participare online.

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) reprezintă cadrul necesar pentru selectarea operațiunilor individuale în domeniul mobilității urbane și un instrument esențial pentru obținerea finanțării pentru proiectele de dezvoltare urbană în cadrul Programelor Europene și Guvernamentale.
Consultarea documentului se poate face la următorul link :
https://drive.google.com/drive/folders/19rzqvvz-tsmdHOyscDciZtC0kfGpqTKD?usp=drive_link sau la sediul Primăriei în cadrul Biroului pentru Proiecte cu Finantare Internatională de luni până vineri , între orele 10:00-14:00.

În conformitate cu prevederile art.6 alin.(4) din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică locală, pot fi făcute, în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la documentația supusă dezbaterii publice, la adresa de email: mirela.petrar@primaria-avrig.ro, persoană de contact, Mirela Petrar tel. 0269/523.101 int. 107, până la data de 21.05.2024.

Servicii online
Plătește
Servicii electronice
Sari la conținut